torstai 11. heinäkuuta 2013

Kikherkku

Kikherneet ovat suurta herkkuani ihan sellaisenaan, saati sitten hummuksena. Nyt törmäsin kuitenkin The Good Morning -blogissa makeaan kikherneohjeeseen. Muuntelin ohjetta, koska halusin kokeilla chiliä, ceylonkanelia ja Rapunzelin bourbonvaniljaa tähän. Kokeilu kannatti ja sain iltapäiväcortadoni seuraksi hyvän kahvileivän korvikkeen. Perheen nuoriso kyllä tyhjensi lautasen vikkelästi, joten hyvä että ehdin maistaa…

Untitled

Untitled

Untitled

Makeat kikherneet

1 purkki säilykikherneitä (kaada neste pois, siivilöi, huuhtaise ja valuta)
Kaada kikherneet pieneen astiaan, lusikoi sekaan pari rkl hunajaa. Lisää maun mukaan mausteita ja sekoita. Kuumenna hieman öljyä pannulla ja paista herneitä viitisen minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen